De Coach

Na een carriere van ruim dertien jaar als manager binnen verschillende bedrijven (van MKB tot Multinationals), heeft Bernadette jaren geleden het roer volledig omgegooid. Zij heeft destijds haar woning verkocht en is met de opbrengst psychologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht en na drieënhalf jaar Cum Laude afgestudeerd. Vervolgens heeft zij in Engeland binnen University College London (UK) onder leiding van de internationaal befaamde stress-specialist Professor of Clinical Psychology, Chris R. Brewin, onderzoek gedaan naar stressverwerking. Momenteel is zij met haar wetenschappelijk promotie-onderzoek Universitair verbonden.

In 2007 is Bernadette als zelfstandige gestart met haar Coaching & Advies Organisatie. Behalve dat Bernadette haar sporen heeft verdiend in het bedrijfsleven, de psychologie en de wetenschap is zij ook paranormaal begaafd. Al van jongs af aan werd Bernadette geconfronteerd met dit talent, dat zij in de loop der jaren heeft geperfectioneerd.

In haar zelfstandige psychologenpraktijk werd Bernadette in toenemende mate ontdekt door (executive) managers, ondernemers en andere professionals. Haar hoge tempo van denken en werken en haar gedrevenheid blijken hierin doorslaggevend en zorgen voor een natuurlijke klik.